Wat is een tweestapsverificatie? Hoe schakel ik de tweestapsverificatie in? Wat moet ik doen als ik geen sms met een code ontvang?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 6:15 PM

Tweestapsverificatie is een effectieve manier om de veiligheid van de toegang tot uw handelsrekening te maximaliseren. Nadat u tweestapsverificatie hebt ingesteld, moet u inloggen op uw rekening met behulp van: SMS of Google Authenticator.

Volg de onderstaande instructies om de tweestapsverificatie in of uit te schakelen:

• Log in op uw Dashboard

• Open "Mijn profiel"

• Selecteer "Voorkeuren"

• Zoek de regel "Kies één methode voor tweestapsverificatie"

• Kies uit een van de volgende opties: SMS, Google Authenticator.

Tweefactorauthenticatie