Is het Webtrader platform beschikbaar bij jullie?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 6:23 PM

Ja, wij bieden het Webtrader platform aan. Volg de onderstaande stappen om er verbinding mee te maken:

• Log in op uw Dashboard

• Ga naar het gedeelte "Handelsplatforms" in het hoofdmenu en kies tussen MetaTrader 4 en MetaTrader 5

• Selecteer "WebTrader"

webtrader

U heeft ook toegang tot WebTrader via uw accountopties. Om dit te doen, volgt u de volgende stappen:

• Log in op uw Dashboard

• Zoek het rekeningnummer waarmee u wilt werken en klik op de knop met de 3 stippen aan de rechterkant

• Selecteer "WebTrader"