Welke handelsplatformen biedt Admirals aan?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 5:08 PM

Bij Admirals hebben we verschillende handels- en beleggingsplatforms waarmee u toegang heeft tot uw handelsrekeningen via uw pc of een mobiel apparaat (tablet of smartphone), waardoor de toegang tot de financiële markten voor onze klanten wordt vergemakkelijkt.

Deze platformen zijn onder te verdelen in drie groepen:

• Desktop platformen

• Web platformen (geen installatie vereist)

• Platformen voor mobiele apparaten

Desktop platformen

Deze groep omvat zowel de MetaTrader 4 als de MetaTrader 5 platformen in hun versies voor Windows en MAC. Het MetaTrader-platform in zijn desktopversie is de meest complete versie van dit platform, omdat het u niet alleen meer maatwerk biedt, samen met een groter scala aan tools en indicatoren, maar u ook in staat stelt om uw eigen indicatoren of expert advisors te programmeren of te installeren.

In de MetaTrader sectie van ons Helpcentrum vindt u verschillende artikelen die u helpen uw vragen over dit handelsplatform te beantwoorden.

Web platformen

In deze groep vinden we WebTrader en het Admirals platform. Beide platformen zijn gebaseerd op webbrowsers, dus u kunt de markt betreden zonder een platform op uw computer te installeren.

In de WebTrader sectie van ons Helpcentrum vindt u verschillende artikelen die u helpen uw vragen over dit handelsplatform te beantwoorden.

Platformen voor mobiele apparaten

In deze groep vindt u de MetaTrader app (voor de MT4- en MT5-versies) en de Admirals App voor zowel Android- als iPhone-apparaten. Deze platforms zijn veelzijdig en intuïtief en stellen u in staat om snel en overal toegang te krijgen tot de financiële markten als u toegang heeft tot internet.

In de Mobile apps sectie van ons Helpcentrum vindt u verschillende artikelen die u helpen uw vragen over dit handelsplatform te beantwoorden.

Moet ik een van deze platformen kiezen of kan ik met ze allemaal werken?

Nee, u hoeft niet te kiezen tussen een van deze platformen, aangezien ze allemaal gratis voor u beschikbaar zijn, dus u kunt op elk moment toegang krijgen tot uw handelsrekening vanaf elk van deze platformen.

Als u vragen heeft over onze handelsplatformen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.