Welke methoden kan ik gebruiken om geld te storten en op te nemen?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 6:03 PM

Bij Admirals bieden we de mogelijkheid om verschillende betalingssystemen te gebruiken, zodat u kunt storten met een Visa/Mastercard-creditcard, bankoverschrijving of elektronische wallet.

Sommige van deze betalingssystemen zijn GRATIS en DIRECT, dus door er een te kiezen, kunt u vrijwel onmiddellijk na uw storting beginnen met handelen terwijl u nog steeds uw geld snel en gemakkelijk terugkrijgt.

Welke methoden kan ik gebruiken om een storting te doen?

U kunt snel en eenvoudig geld storten via uw Admirals-app, mobiele apparaat en Dashboard.

Selecteer vanaf daar de gewenste betaalmethode en volg de gegeven stappen. Vergeet niet dat u tijdens het stortingsproces de specifieke instructies voor de door u gekozen betaalmethode kunt zien.

*Opmerking: De beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de werkmaatschappij waarmee u handelt.

Welke methoden kan ik gebruiken om geld op te nemen?

Als algemene regel kunt u de betaalmethode gebruiken om geld op te nemen, maar als dit niet mogelijk is, kunt u altijd de opname van geld aanvragen via de "Bankoverschrijving" optie.

Net als bij de betaalmethoden kunt u alle informatie die overeenkomt met de beschikbare opnamemethoden vinden in uw Dashboard. Open het "Transacties" menu opnieuw en selecteer "Opnemen". In dit gedeelte ziet u de beschikbare opnamemethoden.

*Opmerking: De beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de werkmaatschappij waarmee u handelt.

Houd er rekening mee dat we geen transacties van derden accepteren, dus gebruik een betalingssysteem waarin we kunnen bevestigen dat het van u is.

U kunt meer informatie vinden over opnamemethoden op onze stortings- en opnamepagina.