Hoe kan ik een expert advisor of een indicator op het platform activeren?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 5:45 PM

Als u een expert advisor of een indicator in uw handelsstrategie wilt gebruiken, hoeft u deze alleen maar toe te voegen aan de bijbehorende grafiek. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

• Open MetaTrader,

• Zoek in het "Navigator" venster naar de expert advisor of indicator die u nodig hebt en voeg deze toe aan de bijbehorende grafiek. Om deze actie te voltooien, hebt u drie opties:

• Dubbelklik,

• Klik en sleep naar de grafiek,

• Klik met de rechtermuisknop en kies de optie "a to chart".

• Pas de instellingen aan en bevestig door op de knop "OK" te klikken.

Om te controleren of de advisor of indicator is geactiveerd, klikt u met de rechtermuisknop op de grafiek en in het menu ziet u zowel een lijst met indicatoren als een lijst met expert advisors.

Onthoud dat om deskundige adviseurs correct te laten werken, u eerst algoritmic trading en DLL's moet activeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar dit pad te volgen (tools – Opties – Expert Advisor) en deze opties in te schakelen:

• Algoritmic trading toestaan,

• DLL-import toestaan.

tools options

expert advisors

Als u problemen of vragen heeft met deze procedure, neem dan contact met ons op.