Kan ik handelen met behulp van een speciaal programma zoals een trading robot of expert adviseur?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 6:34 PM

Ons bedrijf biedt handel met de hulp van expert adviseurs. Ze bevinden zich in het Navigator-venster op het MetaTrader 4- en 5-platform. Dit venster kan worden geopend met:

• Ctrl + N

• of via het tabblad Bekijken - Navigator.

Navigator

Om de Expert Advisors in te schakelen, moet u ervoor zorgen dat u Een Klik Handelen hebt ingeschakeld (Tools - Opties - Handel – Een Klik Handelen).

Opties
Een Klik Handelen

Zorg er ook voor dat u "Algotrading" hebt ingeschakeld (Tools- Opties – Expert Adviseurs - Algoritmisch handelen toestaan).

Expert Adviseurs

Lees meer over expert adviseurs in ons artikel.