Wat is Asset Management?

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 6:38 PM

De Asset Management service biedt asset managers en kleine hedgefondsen een handig high-end platform aan om hun bedrijfsproces met klanten te vergemakkelijken. Het biedt onze klanten die winstgevende traders zijn de mogelijkheid om:

• Extra inkomsten te verdienen van investeerders

• Elke strategie te kopieren met hun eigen risico-instellingen

• Ren portfolio van strategieën samen te stellen

Om toegang te krijgen tot het platform, moet u drie eenvoudige stappen volgen:

1. Vul het formulier op onze website in.*

2. Ga naar je mailbox, waar je een brief van Finexware kunt vinden met inloggegevens om in te loggen op het platform.

3. Log in op het platform en begin ermee te studeren en ermee te werken.

*Let op: Om toegang te krijgen tot het platform moet u momenteel een e-mailadres gebruiken dat u niet eerder in ons bedrijf hebt gebruikt. Dit wordt opgelost in de tweede iteratie. Meer informatie over deze service vindt u hier.