Ik kan geen opdracht plaatsen, wat moet ik doen?

Gewijzigd op Ma, 26 Aug om 1:49 PM

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen nieuwe order kunt plaatsen. Controleer of u een minimum stortingsbedrag op uw account hebt gestort. Het is ook belangrijk om het volgende te controleren:

• Of de handelsuren correct zijn voor het instrument
  • Of u genoeg fondsen heeft om deze order te plaatsen
  • Of het volume correct is, omdat u geen trades kunt openen met een volume dat lager of hoger is dan toegestaan. U kunt de maximale en minimale grootte die door het instrument is toegestaan, controleren in de Contractvoorwaarden.

Voorbeeld: Het minimaal toegestane volume voor Brent is 0,1 contracten, dus als we proberen te handelen met een lager volume van 0,01 contracten, worden de koop- en verkoopknoppen geblokkeerd:

• Als het instrument niet in de 'Alleen-sluiten' modus staat (klikt u met de rechtermuisknop op het instrument in het 'Specificaties' gedeelte van Market Watch).

specificationclose only

• Als u het juiste instrument voor uw accounttype selecteert. Dit is een van de meest voorkomende problemen waarmee we worden geconfronteerd bij het verbinden van ons Zero.MT4- of Zero.MT5-account in MetaTrader dat we ofwel de overeenkomstige instrumenten voor dat account niet vinden, de grafiek niet wordt bijgewerkt of we zien een zwarte grafiek zonder quote.

Dit gebeurt omdat de instrumenten van de Zero.MT4- en Zero.MT5-accounts eindigen met een "-Z".
Volg de onderstaande stappen om deze instrumenten aan Market Watch toe te voegen:

• Klik met de rechtermuisknop op "Market Watch"
  • Selecteer "Alles weergeven" en open vervolgens de grafieken van de instrumenten met de juiste afsluiting “-Z”.

Als u problemen blijft ondervinden bij het openen van een bestelling, neem dan contact met ons op.